Fredrik Ljunggren

Jag har hunnit bli 48 år och samlat på mig massa erfarenheter. Våren 2021 kände jag att det var dags att ta klivet ut i den stora världen som entrepenör och egen företagare.

I över 20 år har jag haft ett antal anställningar, de senaste 15 åren i någon form av säljande roll med mycket kundkontakt.

Våren 2020 startade jag upp mit bolag Fredrik Ljunggren AB där jag samlat ett antal varumärken som Your Cardio, Your Next Experience, Bauer Triathlon, Bauer Trail Experience, mm.

Nu står jag på egna ben och driver dessa varumärken men är även öppen för konsultuppdrag inom sälj och affärsutveckling vilket jag fortfarande tycker är väldigt spännande.

Privat tränar jag triathlon, löpning, cykel, simning och är allmänt aktiv. Vi har 2 hästar i familjen så det läggs en del tid i stallet och på hopptävlingar med döttrarna.

Mina styrkor är att jag är väldigt driven och tar mig an nya saker med nyfikenhet och engagemang. Jag ogillar när det går långsamt och vill hela tiden flytta mina projekt framåt. 


Hör av dig om du vill ta en lunch eller kopp kaffe och snacka säj, träning eller bara lära känna varandra. Jag tycker det är otroligt stimluerande med nya kontakter.