Event

Löpning i Skärstaddalen

Du kanske har funderat på att börja springa eller ta upp löpningen igen? Varför inte göra det tillsammans i grupp med andra intresserade!

Nu anordnar Your Cardio en löpgrupp i Skärstad.
Ledare är Fredrik Ljunggren som just nu utbildar sig till Personlig tränare inom konditionsidrott med fokus på just löpning men även cykel, triathlon och andra kondistionsidrotter.

Vi utgår från Hemvärnsgården i Skärstad och springer 35-45 minuter per pass med variation; i terräng, på asfalt, i backar.
Varje pass inleds med rörlighetsövningar där vi mjukar upp kroppen. Jag kommer ge feedback under eller efter passet, vilket som passar dig bäst.
Första gången kör vi en kort introduktion om "Hur kommer jag igång med löpning", vi går även igenom grunderna i ett löpsteg.
Denna löpargrupp passar alla, från nybörjare till er som springer regelbundet men vill ha lite sällskap.
Fokus ska vara att det ska vara roligt att springa!
Vi kör 8 måndagar kl 19-20 med start 14 september!

Välkomna!

För anmälan, maila till fredrik@fredrikljunggren.se och betala in 495 kr med Swish till 123 295 1655.

Anmälan är obligatorisk och återbetalas ej. Vid skada eller sjukdom som påverkar mer än 5 av tillfällena betalas 50% av anmälningsavgift tillbaka vid uppvisande av läkarintyg.

Sista anmälningsdag 10/9
Minst 5 deltagare

Genomför SUCCÈN Bauer Triathlon på egen hand! Ladda upp dina resultat på Race.se och tävla mot andra på de stundvis utmanande banorna!

Passa även på att bo på Bauergården och ta en semester i Smålands Toscana. Anger du koden "BauerTriathlon" när du bokar får du 15% rabatt på boendet!

Ladda ner GPX-filerna här:

Träningsläger Triathlon på Bauergården i Bunn

Testa på banorna, få inspiration, häng med likasinnade. En skön helg med andra ord.

Boka in 23-25 april 2021 för ett späckat träningsläger i de vackra omgivningarna runt Bunn.

Mer information kommer under hösten!