Event på gång

Bauer Triathlon 2021

Bauer triathlon grundandes den 14 maj 2020 och genomfördes den 5 juli som ett #replacetherace för det inställda Ironman 70.3 Jönköping. 50 triathleter stod på startlinjen denna regniga morgon men glädjen att få tävla igen, om än i ett litet format, var stor.

Succén var ett faktum och lovorden över tävlingen var många så nu vill vi ge fler chansen att få uppleva magin runt Bunn.

Bauer Triathlon 2021 utökar platserna och kommer att ha 200 startplatser samtidigt som vi vill värna om den familjära känslan vi skapade tillsammans 2020.

Läs mer HÄR...


Längtar du ut i naturen? Vill du få den bästa traillöpningen kombinerat med fantastiskt boende och god mat?

Då är Bauer Trail Experience något för dig! Helgen 12-14 mars 2021 bjuder vi in till en helg med traillöpning på John Bauer leden.
Vi utgår från Bauergården där vi bor i fina hotellrum och äter god mat i vacker miljö. Lördagen ägnar vi hela dagen på John Bauer leden mellan Huskvarna och Gränna. Löpningen är ca 30 km lång. Första delen fram till lunchpaus är något mer teknisk trail, därefter väntar något enklare trail med inslag av väg. Lunch serveras ute i det fria efter ca 14 km. Fokus ligger på upplevelse snarare än fart!

Läs mer HÄR...

Träningsläger Triathlon på Bauergården i Bunn

Testa på banorna, få inspiration, häng med likasinnade. En skön helg med andra ord.

Boka in 23-25 april 2021 för ett späckat träningsläger i de vackra omgivningarna runt Bunn.

Mer information kommer under hösten!